Οροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στο diffbtw.com! Πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του diffbtw.com, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση του ιστότοπού μας.

1. Αποδοχή Όρων

Χρησιμοποιώντας το diffbtw.com, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

2. Χρήση Περιεχομένου

Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται στο diffbtw.com είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, άρθρα, αναρτήσεις ιστολογίου, εικόνες και βίντεο. Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να διανείμετε ή να μεταδώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του diffbtw.com.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλη η πνευματική ιδιοκτησία στο diffbtw.com, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά εμπορικών σημάτων, λογότυπων και πνευματικών δικαιωμάτων, ανήκει στο diffbtw.com ή στους δικαιοπαρόχους του. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε ή να διανείμετε οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση του diffbtw.com.

4. Συμπεριφορά χρήστη

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε το diffbtw.com μόνο για νόμιμους σκοπούς. Απαγορεύεται να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που μπορεί να διαταράξει ή να επηρεάσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου ή τις εμπειρίες άλλων χρηστών.

5. Σύνδεσμοι τρίτων

Το diffbtw.com μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας και το diffbtw.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια ιστοτόπων τρίτων. Η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν συνεπάγεται έγκριση από το diffbtw.com.

6. Αποποίηση Εγγυήσεων

Το diffbtw.com παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία οποιουδήποτε περιεχομένου στον ιστότοπο.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση το diffbtw.com ή οι θυγατρικές του δεν φέρουν ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από ή συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του diffbtw.com.

8. Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση του diffbtw.com από εσάς διέπεται επίσης από την Πολιτική Απορρήτου μας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

9. Ισχύον Δίκαιο

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται από τους νόμους της [Δικαιοδοσίας σας]. Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν βάσει ή σε σχέση με αυτούς τους όρους θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της [Δικαιοδοσίας σας].

Χρησιμοποιώντας το diffbtw.com, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [ contact@diffbtw.com ].